Tanda-tanda lelaki itu suami orang !

Isnin, 17 Ogos 2009
TANDA2 LELAKI ITU SUAMI ORANG

Haaaaaa...saya baru jek dapat tips nih... kepada awek awek yg tengah kompius dengan boipren boipren hangpa...boleh ler baca tips nih tapi... pepandai la hangpa menilai eik kepada kaum lelaki tu..betulke tips ni.???  1. Bila berbual dengan anda matanya tidak memandang wajah atau mukaanda kerana takut pembohongannya dikesan.


  2. Ketika sedang berjalan-jalan dengan anda matanya liar memerhatikansekeliling kerana dia khuatir terserempak dengan rakan-rakan isterinyaatau saudara mara.


  3. Jarang mengajak anda makan di tempat terbuka untuk menjaga linedengan makan di tempat-tempat yang sulit dan tersembunyi.


  4. Sukar untuk menghubungi telefon bimbitnya kerana sering tidak dapatdihubungi kerana sebenarnya dia menggunakan 2 atau 3 talian (sim card)dan anda hanya mempunyai nombor talian yang dikhaskan untuk menggatal.


  5. Sama sekali tidak akan mengajak anda datang ke rumahnya untukbertemu kedua orang tuanya.


  6. Dalam keretanya ada tanda-tanda kehadiran budak kecil seperti anakpatung, selipar, puting ataupun tompok-tompok berbau susu di kusyenkereta.


  7. Bila bersembang tentang rahsia wanita, pengetahuannya luarbiasakerana dia sendiri pernah tinggal serumah, sebilik dan sekatil denganwanita.


  8. Tahap kemiangan dan kegatalannya melampau, mungkin kerana terlaludi kongkong oleh ieterinya. Bila memandang tubuh anda, matanyamenakutkan (tafsir sampai ke dalam kata orang tua).


  9. Perutnya buncit atau boroi kerana makan dan minumnya dijaga olehisteri mithali yang baik dan setia di rumah.


  10. Bila telefon bimbitnya berbunyi, dia akan pergi ke tempat yangagak jauh dari anda untuk menjawabnya atau jika di dalam kereta diaakan membiarkan telefon berbunyi tanpa menjawabnya selepas melihatnombor yang terpapar di screen kerana yang menelefonnya adalahisterinya.


sumber: dapat dari forum lain hehehe...

0 ulasan:

Catat Ulasan